0473533209

Welkom bij My Anderlecht Tennis & Padel Club

Zin in te tennissen of padel te spelen ? U bent op de juiste plaats ! Kom uw favoriete sport spelen, of je nu beginner of gevorderd bent, in een sportief en familiaal kader. De club beschikt over 9 outdoor tennisvelden, 5 indoor tennisvelden en 3 nieuwe padelvelden.

Om toegang te hebben tot de velden en onbeperkt te kunnen spelen dien je lid te worden van de club. Kies één van onze formules (« Only Tennis », « Only Padel », « COMBI Tennis & Padel »).

NIEUW : voor niet-leden is het eveneens mogelijk terreinen per uur te huren. Je kan hierbij 24u op voorhand een terrein boeken via het reserveringssysteem en online betalen.

Ons sportcentrum is gelegen in de Fruitstraat 73 te Anderlecht (dichtbij het Westland Shopping Center).

Om lid te worden en een terrein te reserveren dien je een account te creëren, voor jezelf, voor je kind(eren) en/of voor je familie. Aan u de keuze ! Eénmaal je account gecreëerd is, heb je toegang tot alle inschrijvingsmogelijkheden.

Opgelet : - als je kiest voor optie familie : 1 naam = 1 abonnement (dus niet 1 naam met 2 abonnementen !!)
                   - geen betalingen zonder gestructureerde mededeling of geen betaling zonder je gebruikersnaam en paswoord te creëren !! gelieve de instructies te volgen, bedankt !

Schrijf je nu in !